Saat Terakhir MRSM Muar...

Solat jemaah kitorang yang terakhir di Mrsm Muar... Syahdu gylerr..

Ni laa sume name amira form 5 yang ade kat mrsm muar '08!

Last School Exam for us! No more SPM man..~

Tazkirah terakhir kitorg kat Surau An-nur

Peace for your life yo! haha... Study tyme!

Ni Astaka... Kitorg melompat kegirangan sebelum bermulanya SPM.!

Ni kereta mesin rumput kat padang Mrsm Muar..!

10 tahun lagi, kitorg akan bukak wasiat nih... Haha.~

Ni laa epal yang kitorg selalu sgt dpt kat DS! Rangup gylerr...

Pamandangan Wakaf Tenang pd waktu malam... Herrmm di ATT!

Sign ni laa yang membuatkan kitorg boleh amik SPM! Haha..~

Nih laa asrama kitorang... Asrama Tun Teja(ATT)! "Seniors' Private Place"

Prep malam kat Dewan Selera(DS) je tyme SPM... Lelaki kat kelas~!

Ni bdk2 junior... Merupakan outing terakhir kitorg ngan MEREKA!

Asrama Tun Teja~

Ni rumah Teletubbies.. Senanye ni adlh loji.. Naseb baek xde bau..

6 kumat-kamit mentera:

rifky alfazirah (: Tuesday, December 23, 2008  

eh eh, kantoi tak sembahyang .
huhu .

btw, salam ingatan kak fawa .! (:

nanie Tuesday, December 30, 2008  

gile..
i miss mrsm muar
sgtsgtsgt
byk kenangan kat sane
haihhh

farah wahidah razali Tuesday, December 30, 2008  

sume rindukan mrsm muar~
kenangan terindah man.!!

hijauoren Friday, April 24, 2009  

hi adik! akak ex mrsm muar batch 9899.. no matrik 98006 (wpun tak ditanye hehe)
besnye tgk ATT dah ade wakaf kat tgh2 tu.. zaman akak dulu, kat situla adenye meeting dorm.. senior jerit 'sume kluaaaa meetingg dorm dlm mase 10 minit dr skrgggg' sume junior pakat lari berdentam dentum g ke ruang udara tu.. seb bek akak dlu 2 tahun dok kt ground gloor je.. A05 ngn A22.. dulu kwsn berumput tu pggil ruang udara.. aaaahh sgt penuh dgn udara.. =p
last mac akak ade ke muar attended wedding fren n adela drop by ke mrsmmuar n oso singgah amik gambo jap kt depan ATT tu.. sgt seronok rasenye dpt masuk balik mktb after 10 years berlalu..
looking at your photos seems like byk knangan yg ditinggalkan d mrsmmuar tu kan.. hope u enjoy ur life there.. =)
so wuts up dgn result spm? hope adik2 batch spm08 sume mantap2 k... kasi naik nama mrsmmuar! =)
*sorry akak type terlebih panjang.. ase syok plak nulis psl maktab tersyg neh.. (,")

nurul Sunday, July 12, 2009  

thanks for putting up all these lovely photos! miss mrsm muo! siyesly ;)

izrin_anis Thursday, October 22, 2009  

rindu owh...
aku gemOx betOi mase skulah..
pewit3..
caya la fawa...!!haha:))


JOM BALIK MUOR!!