I'm feeling lucky....

Ni bukan lucky i'm in love with my bestfriend... haha..~ ari2 aku ade terfikir... aku nih bertuah laa... nape aku kate begitu?? sebab... bile aku gi memane je ngan family aku, mesti diorg suruh amik jelah ape yang aku nak... Haha...~ Walaupun aku nih penganggur terhormat lepasan SPM, diorg still 'ade hati' belanje aku... Syg jugak kakak2 and abang2 aku kat aku... Diorg nih, xreti tunjuk kasih syg diorg secare natural... So, camni jelaa 'cara'nya utk diorg kasi tau yg aku, yang senanye diorang syg sgt kat aku... ye tak? atau aku je yg perasan?? haha..~ Neway.. bawah nih listname adek-beradek aku yang sgt bErTuAh... huhu~! Aku sayang sangat ngn diorg sume, wlupun sumtyme mmg ade gadoh2 laa... Biase laa tuh... Agaga =P

1. El Farabi bin Razali
2. Noor Faizah binti Razali
3. Siti Noor Fakhriah binti Razali
4. Farhan Hamdi bin Razali
5. Mohd Nor Faiz bin Razali
6. Farah Wahidah binti Razali [spe nih?]
7. Fatihah Nor Jannah binti Razali


Bile nak beli baju sekolah adek aku ek? haha.. Padan muke!

3 kumat-kamit mentera:

rifky alfazirah (: Tuesday, December 30, 2008  

El Farabi bin Razali .
berkenan dengan nama ni .
sedap . (:

farah wahidah Wednesday, December 31, 2008  

reef suke nme
yg ade al or seangktn dgnnye...
hehehe...
ALfaaaaazirah = ELfarabi

rifky alfazirah (: Wednesday, December 31, 2008  

haha . boleh lah . (: