Pergilah sayang...

27 Disember 2008

Tarikh keramat... Bermulanya titik permulaan perjuangan sahabat-sahabat aku di Program Latihan Khidmat Negara atau lebih dikenali PLKN... Sahabat-sahabat aku yang dapat ialah Siti Mahfuza, Alisa, Sepot classmate aku, Sepot a.k.a Niesah, abang Wan, and lain2 lagi.... Aku sekadar men-batu-kan diri aku pada malam sebelumnya... Rase terkilan sangat... Nape laa aku x dapat PLKN? Pdhal aku nk sgt gi program tuh, sbb nk amik experience.. Haih, xde rezeki... Redha jelaa Fawa... Agaga...

Tp, ramai yg dapat PLKN, budak yang xnak gi lak tuh.. pelik2 bin ajaib btul laa... ok, malam tuh plak, kul 1216 pagi, aku terima mesej dr syaza silat... Die tulis, doakan keselamatan die kat PLKN. Owh, baru aku teingat... Aku xwish pape pun kat kengkawan aku yang lain... Betapa kejamnye aku nih... Haha.. Ok, aku pun mula amik phone, and tulis ape yang patut then send kat 2 org lg kwn aku.. Fuza and sepot a.k.a Niesah.

Semoga Allah selamatkan mereka semua
sepanjang program berlangsung hendaknya... Insya-ALLAH.


Lupe nak kaba kat korang, diorg g dr 27 Disember 2008 - 11 Mac 2009
Harap sangat time amik result SPM diorg ade...
Rindu bangat seyh...!!

6 kumat-kamit mentera:

rifky alfazirah (: Sunday, December 28, 2008  

wah, kak alisa bibir shining shining gitu . (:
tak pa lah, kak Fawa mana tahu rezeki kat tempat lain dok .
hehe . insya allah . :D

farah wahidah razali Sunday, December 28, 2008  

haha...
kak alisa skg daa jd girl..!
siap ade handbag gitu,
huhu..

rifky alfazirah (: Monday, December 29, 2008  

eh, habis tu dulu dia jadi apa ?
wonderwoman yek ?
HEHE .
ops, gurau ajeee . (:

farah wahidah razali Monday, December 29, 2008  

haha...
i mean kan selame nih
die agak tomboy..
huhu..~
die pun ckp ngn
kak fawa,
tomboy in transition~
=P

rifky alfazirah (: Wednesday, December 31, 2008  

wahhh . bagus bagus . (:
tapi, agakk agak lepas plkn dia mcm mana ek ?
just wondering .

LiYAnA sYAmiMy ♥ Wednesday, December 31, 2008  

jangan la sedey farah.... ala bucuk-bucuk..

haha ~