Alhamdulillah... Dapat Kerja...

Hermmm... Aku mengucap syukur... Alhamdulillah... Bersyukur sangat2... Setelah pencarian yang begitu memenatkan, akhirnya hari ini, aku daa dapat kerja... Aku yakin dengan janji Allah. Allah sentiasa membantu hambaNya yang memerlukan pertolongan... Hermmm... Aku tersenyum bila pertama kali aku ditemuduga tadi, aku terus diterima untuk masuk kerja.


Aku akan memulakan kerjaku di sebuah premis Pizza Hut pada hari Khamis ini. Gajinya juga agak berpatutan dengan kerja yang bakal aku buat.


Herrmm... Maybe lepas nih, aku daa x aktif sangat untuk berblog-ing... hahaha~! Lgpun seminggu kerja, hye ade sehari je cuti... agaga...! tp, aku xkisah. yang penting aku xmati kebosanan duk umah nih... hehe..~! mak aku daa bg lampu hijau tuk kerja. so, xjadi pape masalah bg aku. Ni pun just utk cari experience. Bknnye lame sgt pun aku kerja.. dalam 2-3 bulan jerr.. tupun xconfirm lg... tengok result kluar bile? haha~!

okies... aku pun dah terlebih ceria hari nih... So, aku harap korg semua doakan laa aku spnjg aku menjalankan tugas yang ntah macam mane nih... haha... the specific kerjanye pun aku xtau lagi... hebat x? papepun, sebelum msuk keje, aku kene wat injection, daftar KWSP, and macam2 lg... herrmm... penat gak ek?

6 kumat-kamit mentera:

ariff sulaiman Tuesday, January 06, 2009  

heii
dah dpt keje jgk akhirnye kan
bgs2
murah rezeki ko an
salam

NurAreefah Tuesday, January 06, 2009  

tahniah!

smuge kamu berjaya menjalankan tugas dengan baek..

n income nnt dunt forget me k.. we r fren rite!!??haha..

n pray for my success..i still searching for works..huaaa~ huhu

farah wahidah Tuesday, January 06, 2009  

okies areefah...
i'll pray for you...
yg pntg, jgn putus ase..
agaga~!

LiYAnA sYAmiMy ♥ Tuesday, January 06, 2009  

wei.. ko dpt keje kat pizza hut mane? warta.. alamanda.. tesco?
cakap arr.. aku nak gi kaco ko..
hak3

farah wahidah Tuesday, January 06, 2009  

hahah...
antare 3-3 tulaa..
cari laa mimy oi..
hehe~!
xmau gtau hang~!

LiYAnA sYAmiMy ♥ Wednesday, January 07, 2009  

la... xnak bagitau lak...
xpe la....
xde maknenye aku nak gi sume pizza hut semate2 nak tau ko keje kat mane..
nasibbaik aku bgtau 3 tmpt je..
kalau aku sebut sume kedai pizza hut.. mampoih.. haha