blog ku da berkarat... =)

blog farahwahidahrazali.blogspot.com...

skali pandang... haiihhh... aku da rase cukup bosan dgn background blog nih. sb da lame sgt da pakai background... cube laa tukar ke nk bg taste baru, baru syok... hurmm.. mcm2 faktor yg bt aku xleh nk tuka background nih... tp siyes bosan GYLER kot ngn blog ak nih.

yang aku pasan gak, da xramai da yg nk bace blog aku yg da berkarat nih. sedih dul... hurrmm.. aku macam da xde idea da nk tulis ape. npe ek... mgkin sbb faktor persekitaran... dan mungkin gak sbb faktor dalaman, luaran??? entahlaa, sejak akhir2 nih aku jadi kurang berminat ngn internet. xpe, akan ku pupuk gak semangat sukekan internet nih sejak da ade 'kawan baru' nih. die bagaikan semangat baru yg meniup kembali kegemaran ku dulu yg makin pudar dan malap.

haha, macam bt cerpen lak aku rase. dan skg, ciri2 penulis pun...dah semakin luntur dr jiwaku ini.. da lame xtulis cerpen ek... rase rindu lak ngan hobi aku dulu tuh. hurrmm.. dlu tiap2 malam mst aku akan spend time tulis cerpen baru after study and siapkan homework...

ahhh! study? homework? macam x je.. mgkn perasaan aku je kot.. rajen la pulak aku dlu.. aku laa umat paling malas dlm kelas. haha... nk dibandingkan ngn kawan2 aku yg len, jauh panggang dr api seyh... haha... cume da msuk form3 je aku jadi rajen ckit. samelaa gak wktu form4 mls balik, form5 baru nk rajen. tulah result spm mcm kucing. ahaha... macam siput pun ade gak aku rase... spe suruh xsedar awal2, kan da merana...

hurrmm.. da msuk degree... tibe2 aku rase ssh gak ek da msuk degree nih. kne pandai manage mase. pandaikah aku mengurus masaku sendiri... pandai! tuk makan dan tdow je. haahaa... ok la tu kot... ok3. aku try pandai manage mase. tlg lah berubah farah wahidah oii.. degree uh. aku harap dapat bt. bukan setakat bt tp dapat bt yg plg tbaik. insya-Allah. blaja2 lah tuk melangkah setapak ke hadapan menggapai kecemerlangan... isshhh, bile aku da jadi pakar motivasi, tpakse korg bace bende2 cmtu ek. harap bsabar.

eh, jgn lupe gak doakan aku. mgu nih byk dul kuiz kne wat. study x lagi. esk nk start rushing ape yg blum wat... harap2 dapat. amin... ok, aku g dlu ye. salam.

1 kumat-kamit mentera:

rifky alfazirah binti zulkyflee (: Monday, December 21, 2009  

mana ada berkarat .
reef baca diam diam .
ingat ye kak,

masih ada yang sayang lahhh . (: