bahana dinner. bahaya2..

.:semalam dinner:.

MALAM LAMBAIAN RANTAU 2009

assalamu'alaikum sume... hurrmm... siyes happy dan penat sgt smlm, mgkn sbb aku x cukup tdow kut.. bkn buat byk keje pun.. haha... keje tiup2 belon je pun... tu pun cam asyik rest je.. hahaha.. aku mmg pmalas pun.!

dinner. menandakan aku da bjaye abiskan foundation. tapi bknnye flying colours sgt pun.. leh laa skdr cukup2 makan. alhamdulillah. try lg tuk degree.. lbh cemerlang dan bjaye hendaknye.. amin.

sem 1 - 3.54
sem 2 - 3.09
sem 3 - 3.36
cgpa ---> 3.33 (eh lawa pulak) haha.. kalau 3.99 en best!

nih sekadar utk tatapan aku, kalau korg xnk tengok dan anggap aku cam nk bgtau satu dunia aku terime je laa... mulut korg laa, nk kate ape pun. ade aku kisah? haha... ni blog gue ye, nampak url kat ats? farahwahidah.blogspot.com. huhu... bile kesombongan menguasai diri.. sory2. gurau je. aku xdelah sekejam itu.

allright, cite sal dinner yg juge lebih dikenali sbgi MALAM LAMBAIAN RANTAU yg dikendalikan sepenuhnya oleh senior2 m.o.e yg bakalan fly ke AUSTRALIA dan NEW ZEALAND...

cite yg xleh lupe...aku nih selalu nervous xbtempat. haha.. ade ke patut mase amik sijil uh, aku xtahu nk turun mane da... haha.. buat malu kaum kerabat je. ape laa. xtahulah gamba tuk fathin jadi ke x, sbb aku terhalang camera uh mse turun tangge. haha.. harap2 jadi, klu xjadi, bia aku tgkp kan gamba fathin lagi skali, tp bkn kat hotel, kat uniten je lorrr.. jgn marah ye fathin. doa2 lah jadi ye.

tyme makan, haha.. nih lagi lawak bin klako. nasi lum smpi, da bkk tudung lauk uh, ismat yg xsaba2 bkk. then, kne tutup semula. sbb die suruh mkn sup dlu. huhu... then mse mkn udg, aku malas nk buang kulit. aku mnx tlg syereen settlekan udg uh. haha. tu laa bestnye bile ade kawan nih. huhu. cyg ko! papehal pun mmg kenyang.

cite sal ptg sblum dinner uh, aku bawak syazwan gi pkns. aku drive kancil. die ckup takut bile aku laju sikit. huhu.. mse parking lak amik mase 10 min gak laa nk settlekan. asyik senget je. hehe... yelah, amatur laa katekan. maaflah ye, cite sy tunggang terbalik, xikut flow.huhu...

seriously, happy sgt dapat jumpe sume kawan2 yg da 5mggu xjumpe. especially, dpt jumpe syazwan syafiq. huhu.. lps rindu gak lorr bile dpt jumpe uh. hurmm... gambo?? mane gambo? sume kat camera syereen lagi, nt aku upload ye. huhu...

lepas nih, bosan laa i1 sb sume senior da xde. hmm.. sedihnye... jage diri di rantau org. ingat ALLAH slalu kayh. salam...

2 kumat-kamit mentera:

C.D Tuesday, November 24, 2009  

akan rindu adik2 jugak....

syereenaqeela farid Friday, December 25, 2009  

fawa, famous nme ak....
hehehehe...
xpe2 skali skala....
hurm, pas ni kalo nk mkn udang lg cri ak...
blh la nme akmncapap lg kt blog ko....
hahahaha... :)