Flying Without Wings To Aussie....!!


Hari ni... 15 February 2009... Ape yg akn tjadi ek??? huhuhu.... herrrmmm... merupakan tarikh yg agak2 penting bg keluarga aku... Abang aku yg ke-5 bakal meninggalkan kami semua utk sementara waktu... Ehehe...

Farah abang ko nk pegi mane?


Herrmm... Senanye camni.... Abg aku, bakal fly ke Australia maybe dlm kul 12 tgh mlm nih... Die bakal melanjutkan pelaran die kat University Of Sydney dlm course Mechanical Engineering... Herrmm... Bile laaa agaknye turn aku lak ek? whoaa... tggi cite2 aku nmpknye... Amin...

Okies, selamat tggl abang FAIZ.... lopeh nih, kurus laaa balik ek... daa lme cuti, jd chubby gylerr daa abg aku nih.. ahaha..~!

Ari nih gak, aku bakalan pulang ke UNITEN semula~! huhuh... ade test laa thiz week.. calculus n physics... assignment computing xsiap lg nih..! aiyo, buzy2..! daa laa aku xblajo pape lg... sibuk gyler kat umah wat kenduri doa slmt abg aku smlm... ari nih lak, air kat umah aku lak takde... tension2... malam nih, gi airport anta abg aku... herrm... xtau lorrr smpt ke x aku nk blk uniten mlm ni gark.. esok klas kul 8...~!

Esok gak bday Miss Niza, lecturer calculus kls gue.... Herrm... ingt nk wat suprise utk die.. tp, malangnye, esok xde calculus... so, selase je laa kitorg akn wish die.. agaga..!! =D

Buhbyeee...
Name : Muhammad Nor Faiz bin Razali
Age : 21 [daa tue!!]

1 kumat-kamit mentera:

NurAreefah Thursday, February 19, 2009  

hai fawa adik ipar..hahaha,,tetiba saje..lol